Sabina Theijs Fotografie

Licht aan
Licht uit

Info

Sabina Theijs studeerde fotografie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht (HKU). Sinds haar afstuderen in 2007 werkt zij zowel in opdracht als aan eigen fotoprojecten, bestaande uit portretten en fotoseries met een documentair karakter. In haar vrij werk richt zij zich op mensen die met elkaar verbonden zijn door een gedeelde passie, waarbij hun leefomgeving vaak een grote rol speelt.

Sabina’s werk is in binnen- en buitenland geëxposeerd en is o.a. gepubliceerd in American Photography 23, GUP magazine, Rooilijn, Blauwe Kamer en Noorderbreedte. Zij werkte als assistent van Dana Lixenberg en volgde een masterclass bij Rob Hornstra. In opdracht van Stichting Wereld Pers Foto Groningen maakte zij een fotoserie voor een nevenexpositie van World Press Photo 2009. Zij is als jurylid betrokken geweest bij de Post Middendorp Opdracht (2010), de Fotomarathon (2010) en de Fotogram Trofee (2008 en 2009). Daarnaast werkt Sabina in het fotografieonderwijs: als hoofdmentor, docent en coördinator op de Fotoacademie (Groningen/Haren) en als docent fotografie aan Academie Minerva. Ook is zij mede-oprichter van De Fotolocatie, het brandpunt van fotoactiviteiten in Noord-Nederland.

Sabina is beschikbaar voor individuele fotografie-coaching en voor opdrachten voor onder meer tijdschriften, jaarverslagen, boeken, exposities en particulieren. Zij werkt zowel digitaal als analoog (middenformaat en grootformaat).

Voor meer informatie kunt u bellen naar 06 – 4142 4909 of  contact opnemen per mail.